Kako platforma funkcioniše

Poštovani korisniče, molimo vas da pažljivo pogledate dole navedene korake da biste učestvovali na aukciji. Želimo vam najbolje iskustvo, ali vas molimo da poštujete pravila koja postavljaju vlasnici proizvoda koji se prodaju na aukciji.

Prodato je Aukcijska platforma za aukcije na daljinu. Kako bi omogućili najbolje iskustvo vama trebate PRE početka da vrsite registraciju. Samim time možete da pristupite Aukcije i da krenete u nadmetanje. 

icons8-auctions-512

Korake za pristup Aukcijske platforme

Prodato vama nudi nekoliko opcija za registraciju na nasu platformu. Imate opciju Google, Facebook i naravno ručni unos vaše podatke. 

[html_block id=”752″]

Korake za pristup Prodato prodavnice

Prodato vama nudi nekoliko opcija za registraciju na nasu platformu. Imate opciju Google, Facebook i naravno ručni unos vaše podatke. 

[html_block id=”10115″]

Zamena ili povraćaj robe

Aukcijska Prodaja

Prodaja na aukciji je ograničena na uslove koje opisuje prodavac.  Kod aukcijske prodaje predmet se kupuje u viđenom stanju. Izuzetno se može izvršiti povraćaj, odnosno reklamacija ukoliko od strane prodavca proizvod pristigne na adresu oštećen, o čemu u roku od 2 dana treba obavestiti pošiljaoca. U ovom slučaju vlasnika predmeta. Svi detalji se pažljivo ažuriraju svakog dana kako bi imali najtačnije informacije na platformi.

Imajte UVEK na umu da aukcijska prodaja može imati različite odredbe i uslove. Više u tome na našoj stranici uslovi.

Internet Prodaja

Svi artikli na našoj platformi su novi i prodaju se u skladu sa važećim zakonom o potrošačima. Svaki proizvod ima na svojoj stranici rok garancije. Nakon što ste platili proizvod i proizvod je isporučen dobićete račun i fiskalni račun zajedno sa garantnim listom. Da biste zatražili bilo kakvu garanciju ili podršku, pratite detalje na kartici.

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi sa ovim, kontaktirajte nas direktno.

FAQs

Šta je Prodato.rs?

PRODATO.RS je internet portal specijalizovan za aukcijsku prodaju predmeta. Aukcijska prodaja (licitacija) je pravi način da dodjete do vrhunskih proizvoda po povoljnoj ceni. PRODATO.RS članovima daje mogućnost da kupe nove i aktuelne predmete koji su trenutno u trendu po najpovoljnijim uslovima odnosno ceni. Pored kupovine učešće na aukciji predstavlja i vid zabave koji će kod Vas pobuditi borbeni duh prilikom natecanja

Zašto bih koristio prodato.rs?

“Platforma „prodato.rs“ je jedinstvena platforma za prodaju koji vam omogućava da kupite željene predmete po povoljnim cenama. Periodično se postavljaju novi predmeti za predstojeće aukcije koji će odgovoriti vašim potrebama i željama.  Otvoreni smo za sva pitanja ili nedoumice koje možda imate i slobodno nas kontaktirajte na care@prodato.rs. Želeli bismo da Vam ukažemo da ispod “PRODATO.RS”  ne stoji nikakav vid lutrije ili bilo koji drugi vid igara na sreću “PRODATO.RS” ne sadrži nikakav slučajni element, jer ishod svake aukcije zavisi od toga koliko ponuda je ponuđač spreman da da. Ponuđač može da  pobedi na bilo kojoj aukciji pod uslovom da dao najveću ponudu i da zato nema elementa sreće ili slučajnosti. Ponuđać treba da bude svestan broja ponuda koje postavlja i pokaže oprez kako ne bi dostavio ponudu koju ne može ispoštovati. Ukoliko korisnici plasiraju dobitnu ponudu obavezni su da kupe proizvod po konačnoj aukcijskoj ceni koja je postignuta.

Kako možete da prodajete predmete po tako niskim cenama?

Aukcijska prodaja omogućava da se od najniže vrednosti predmeta krene sa prodajom da bi se dostigla u tom trenutku najveća vrednost. Početnu cenu kreira sam prodavac, odnosno vlasnik predmeta koji se nudi na prodaju. To nam omogućava da predmete nudimo po nižim cenama u odnosu na one koje se mogu naći na tržištu.

Kako da znam da su proizvodi koji se prodaju autentični?

Svi proizvodi izloženi na platformi su opisani i prezentovani sa svim karakteristikama. Prodavac je odgovoran za autentičnost proizvoda. Kupac se putem fotografija i opisa upoznaje sa predmetom prodaje. U pojedinim situacijama prodavac daje i garanciju na proizvod.

Kako da znam da su proizvodi novi, odnosno da li dolaze u originalnom pakovanju?

Stanje i kvalitet proizvoda koji se nude na licitaciji opisani su u samom oglasu o licitaciji. Za stanje i ispravnost proizvoda garantuje prodavac.

Zašto se maloprodajna cena razlikuje između različitih zemalja?

Na početnu cenu predmeta utiče isključivo vlasnik – prodavac predmeta i razlika u ceni javlja se iz razloga koji su poznati prodavcu.

Da li je potrebno da se registrujem na „prodato.rs“ da bih učestvovao na licitaciji?

Da biste učestvovali u aukcijskoj prodaji neophodno je da se prvo registrujete (registracija je besplatna), otvaranjem vašeg naloga na platformi “PRODATO.RS”. Nakon registracije dobijate mogućnost učestvovanja i praćenja licitacija kako onih koje su u toku, tako i onih u budućnosti.

Kako se licitira na aukciji

Licitiranje se vrši pritiskom na dugme „ponudite sada “ koje se nalazi ispod predmeta koji je izložen na licitaciju. Na taj način dajete vašu ponudu za predmet koji vas interesuje

Da li je aukcija fer način prodaje?

Očuvanje identiteta i integriteta, kako kupca, tako i prodavca, je od krucijalnog značaja za aukciju. „Prodato.RS“ učesnicima na aukcijama garantuje privatnost

Accordion title. Click here to edit
Click here to change this text. Ac non ac hac ullamcorper rhoncus velit maecenas convallis torquent elit accumsan eu est pulvinar pretium congue a vestibulum suspendisse scelerisque condimentum parturient quam.Aliquet faucibus condimentum amet nam a nascetur suspendisse habitant a mollis senectus suscipit a vestibulum primis molestie parturient aptent nisi aenean.A scelerisque quam consectetur condimentum risus lobortis cum dignissim mi fusce primis rhoncus a rhoncus bibendum parturient condimentum odio a justo a et mollis pulvinar venenatis metus sodales elementum.Parturient ullamcorper natoque mi sagittis a nibh nisi a suspendisse a.
Plaćanje

Plaćanje nakon završetka aukcije, vrši se direktno prodavcu na osnovu obaveštenja koje dobijete od “PRODATO.RS”. Prodavac je u obavezi da u opisu proizvoda navede način plaćanja, odnosno da li po preuzimanju robe ili pre nego što se izvrši preuzimanje robe.

Bezbednosti

Bezbednost na mreži je prioritet za “PRODATO.RS”, te se zbog toga koriste najnovije tehnologije šifrovanja za skladištenje vaših podataka koje nam dostavljate.

Zašto moja ponuda nije registrovana?

U pojedinim situacijama zbog internet veze može doći do zastoja u prijemu vaše ponude na server “PRODATO.RS”. Razlozi za zaostajanje – kašnjenje internet signala su različiti. Jedan od razloga može biti preopterećenost mreže. S toga je neophodno da budno pratite tok licitacije.

Nemojte preuzimati ili slati velike datoteke dok koristite ‘“PRODATO.RS” jer to može opteretiti Vašu internet mrežu a što se odražava na kvalitet iste.

Ovo je bezbednosna opcija koja se javlja u situacijama kada izgubite internet konekciju ili je internet veza sa serverom “PRODATO.RS” loša. Ova opcija vas onemogućava da date ponude iz tehničkog razloga, jer u tom trenutku niste na liniji, a istovremeno ste upozoreni da niste na liniji.

Preporučena internet veza

DSL veza ili brža