Za sva pitanja samo nas kontaktirajte.

Stupite u kontakt

  Treba vam pomoć?

  • Messenger
  • Email: care@prodato.rs

  Subscribe us

  Aukcijska platforma Prodato

  Prodato je vodeća onlajn aukcijska kuća specijalizovana za antikvitete i kolekcionare. Sa Prodatom možete pronaći najbolje ponude za predmete koje volite.

  Prodato olakšava pronalaženje savršenog predmeta za vaš dom, kancelariju ili kolekciju. Uz naš veliki izbor artikala, sigurno ćete pronaći savršen komad za vašu kolekciju. Naše aukcije su savršeno mesto za pronalaženje retkih i jedinstvenih predmeta koje ste tražili.

  Uz naše povoljno online nadmetanje, možete postaviti svoje ponude iz udobnosti sopstvenog doma. Takođe nudimo veliki izbor opcija isporuke kako bismo bili sigurni da će vaša kupovina stignuti bezbedno i na vreme. Sa Prodatom, budite sigurni da dobijate najbolju nagodbu na planeti.

  Tražite najbolje ponude za predmete koje volite? Prodato olakšava pronalaženje savršene stavke za vaš dom. Pomoću našeg zgodnog pretraživača možete brzo pronaći najbolje ponude za artikle koji su vam potrebni. A sa našim korisnički prilagođenim interfejsom, lako možete uporediti cene i pronaći savršenu stavku za vaš budžet.

  Šta čekate? Započnite pretragu danas i pronađite najbolje ponude za stavke koje volite. Sa Prodatom je lako pronaći savršenu stavku za vaš dom.

  POPULARNO U KATEGORIJI